Οδηγίες Εφαρμογής των Αυτοκόλλητων

1

Η συσκευασία περιλαμβάνει

• Αυτοκόλλητο
• Απόδειξη/τιμολόγιο
• Oδηγίες εφαρμογής

2

Τι χρειάζεστε

• 1 ψαλίδι
• 1 κομμάτι χαρτοταινία
• 1 πανάκι
• 1 πλαστική κάρτα (πχ. τηλεκάρτα ή πιστωτική)

3

Προετοιμασία

1. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που θα εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τη βρωμιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί απο συνθετικές ίνες.
2. Μελετήστε καλά το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο καθώς επίσης και το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε με βάση το σχέδιο που επιλέξατε.

4

Το αυτοκόλλητο

Όταν θα παραλάβετε το αυτοκόλλητο μέσα στο ειδικό ρολό, θα παρατηρήσετε ότι αποτελείται από 3 βασικά μέρη.:

Οδηγίες εφαρμογής

Α

Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο σε επίπεδη επιφάνεια (τοίχο, τραπέζι κτλ) και περάστε πολλές φορές την κάρτα πάνω απο τη διάφανη ταινία μεταφοράς (εφεξής διαφάνεια) σε όλα τα σημεία του αυτοκόλλητου. “Πατήστε” επανειλλημένα

Β

Στερεώστε το αυτοκόλλητομε τη χαρτοταινία, με τη διαφάνεια προς το μέρος σας.

Γ

Αρχίστε να ξεφλουδίζετε αργά και προσεκτικά το κατώτερο λευκό στρώμα, ανασηκώνοντας προσεχτικά τη διαφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το βινύλιο παραμένει κολλημένο στη διαφάνεια, αν όχι κάντε ξανά την κίνηση για να μείνει στη διαφάνεια.

Δ

Καθώς αφαιρείτε το κατώτερο λευκό στρώμα, πιέστε το αυτοκόλλητο πάνω από τη διάφανη ταινία με την κάρτα, πολλές φορές και σε όλα τα σημεία, για να κολλήσει καλά και να μην αφήσει ζάρες ή φυσαλίδες.

Ε

Βγάλτε τη χαρτοταινία και ξεκινήστε να αφαιρείτε αργά τη διαφάνεια. Βεβαιωθείτεότι όλα τα στοιχεία του βινυλίου παραμένουν στη συσκευή. Αν κάτι πάει στραβά, κάντε ξανά την κίνηση για να παραμείνει το βινύλιο στην επιφάνεια της συσκευής.

ΣΤ

Συγχαρητήρια, το αυτοκόλλητο βινυλίου στολίζει τώρα τον προσωπικό σας υπολογιστή με ματ αποτέλεσμα σαν ζωγραφιά! Για τυχόν βοήθεια ή απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat / email / 2118003848