Αυτοκόλλητα τοίχου με ανθρώπινες φιγούρες

1-2 Days Shipping

1 έως 24 από 40 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

1 έως 24 από 40 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Για εσάς που είστε λάτρεις των τεχνών και θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ιδιαίτερο στυλ, υιοθετήστε τη νέα τάση στη διακόσμηση που κυριαρχεί: γεμίστε έναν τοίχο με διάφορες κορνίζες και καδράκια, πολλές κορνίζες με φωτογραφίες και εικόνες ή πραγματικά έργα τέχνης. Ασπρόμαυρες εικόνες με διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές ή ζωηρά χρώματα και φωτεινές αποχρώσεις, πίνακες σε καμβά ή ένα αυτοκόλλητο τοίχου με καλλιτέχνες που σας εμπνέουν.

Μπαλαρίνες και νεράιδες ή ποδοσφαιριστής και μπασκετμπολίστας; Φιγούρες που διακοσμούν τους τοίχους μας ή διάσημες φυσιογνωμίες με κάποιες φράσεις τους.

Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιούη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε λιγότερα