Σχέδια αντικείμενα σε αυτοκόλλητο τοίχου

1-2 Days Shipping

1 έως 24 από 44 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

1 έως 24 από 44 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Για εσάς που αγαπάτε τη μουσική και θέλετε να δώσετε ένα ιδιαίτερο στυλ και ύφος στο χώρο σας, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ράφια ή με ένα έπιπλο που έχετε τα βινύλια ή τα cd σας. Βάλτε κορνίζες και καδράκια με αγαπημένα συγκροτήματα ή καλλιτέχνες, με ασπρόμαυρες εικόνες ή ζωηρά και μοντέρνα χρώματα σε καμβά ή ακόμη και να βάλετε σ’ έναν τοίχο μια αυτοκόλλητη κιθάρα παρέα με ένα πεντάγραμμο. Για τους πιο ρομαντικούς, ένα παλιό γραμμόφωνο με τις νότες να κοσμούν τον τοίχο σας!

Εάν θέλετε να δώσετε πιο μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο σας, μπορείτε να διακοσμήσετε τα αγαπημένα σας εισιτήρια συναυλιών που έχετε κρύψει σ’ ένα συρτάρι κάνοντας ένα κολάζ, είτε σε πλαίσιο στον τοίχο, είτε κάτω από το τζάμι ενός τραπεζιού.

Κι αν θέλετε να δώσετε ένα χιουμοριστικό και όχι μόνο, ύφος στο χώρο σας, στολίστε με ταμπέλες ή πινακίδες που θα γράφετε αυτό που σας κάνει να γελάτε ή να νιώθετε μια εφορία.

Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιούη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε λιγότερα