Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Βρεφικό Δωμάτιο )

Είναι τελικά η ώρα για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας! Ξεκινάμε πάντα από την επιλογή των αποχρώσεων που θέλετε να έχει ο χώρος. Για εσάς που δεν θέλετε ένα συγκεκριμένο χρώμα (γαλάζιο ή ροζ), μπορείτε να επιλέξετε πιο γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις για τη συνολική διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, συνδέονται με τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση, ενώ τα ψυχρά με την ηρεμία και τη γαλήνη.
Ένα αυτοκόλλητο που τοποθετούμε στον τοίχο ενός δωματίου, είναι ένα επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο στο σύνολο της αισθητικής του σπιτιού. Διαφέρουν σε μέγεθος, σε στυλ, σε χρώματα, μπορούν να συνοδεύονται από κείμενα ή να έχουν ιδιαίτερο και καθαρά προσωπικό χαρακτήρα βάζοντας τις δικές σας φωτογραφίες μέσα σε πλαίσια. Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου, είναι πολύ συνηθισμένα στα υπνοδωμάτια των παιδιών, επειδή διευκολύνουν τη διακόσμησή τους και πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του και την αισθητική του.
Εκεί που βρίσκεται η κούνια ή το κρεβατάκι του μωρού, μπορείτε να στολίσετε τον τοίχο με ιδιαίτερες συνθέσεις με ζωάκια, νεράιδες, με σετ από πολλά αστεράκια ή σύννεφα, ακόμη και με γνωμικά που να τα συνοδεύουν, ή με το όνομα του παιδιού σας συνδυαστικά.
Επίσης, αν έχετε αλλαξιέρα, τοποθετήστε από πάνω 1-2 ράφια, ή ένα μικρό έπιπλο με ντουλάπια που θα χρησιμεύει στην τοποθέτηση ή αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων. Δίπλα ή πάνω από αυτό, τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο με ένα χαρούμενο ελεφαντάκι που κρέμεται και θα δώσει μια πολύ χαρούμενη νότα σε αυτό το σημείο του δωματίου. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα αυτοκόλλητο δέντρο όπου στη θέση των κλαδιών να βάλετε ραφάκια για τα παιχνίδια του ή φωτογραφίες.
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για παιδικά και βρεφικά δωμάτια (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 55 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 έως 24 από 55 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3