Αυτοκόλλητα τοίχου για Γιορτές - Εποχιακά

1-2 Days Shipping

1 έως 24 από 32 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

1 έως 24 από 32 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Πολλοί ψάχνουμε αφορμές για να αλλάξουμε κάποια διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο μας, ώστε να έχουμε την αίσθηση της ανανέωσης. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις έπιπλα συχνά, γι’ αυτό «φρεσκάρεις» και ανανεώνεις τα δωμάτια του σπιτιού σου και εκμεταλλεύεσαι γιορτές ή άλλες όμορφες επετείους, βάζοντας διάφορα έξτρα διακοσμητικά.

Για παράδειγμα, γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, είναι ιδανικές εποχές για έξτρα διακόσμηση με χρώματα, φώτα και ό,τι άλλο αρέσει στον καθένα μας. Μια άλλη εποχή που ενδείκνυται για στολισμό, είναι οι Απόκριες ή το Halloween, όπως επίσης και η γιορτή των ερωτευμένων –Αγίου Βαλεντίνου!! Γεμίστε με όμορφα κηροπήγια ή λουλούδια το χώρο σας, βάλτε θεατρικές μάσκες στους τοίχους σας για τις Απόκριες και κολοκύθες με φαντασματάκια και Trick or treat για την περίοδο του Halloween. Και για τους ερωτευμένους εκφράστε την αγάπη σας σίγουρα με ένα κουτί εκλεκτές σοκολάτες και κολλήστε στον τοίχο μια καρδιά ή τη φράση I LOVE YOU για να τη βλέπει συνέχεια!!

Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιούη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε λιγότερα