Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Γραφείο )

Το γραφείο είναι ένας χώρος, όχι απαραίτητα γι’ αυτούς που το χρειάζονται στην εργασία τους. Δίνει στυλ και άποψη σ’ ένα σπίτι και ταυτόχρονα είναι άκρως λειτουργικό. Ανανεώστε το ξεκινώντας από τα χρώματα στους τοίχους. Μπορείτε να κάνετε αντιθέσεις ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία με σχέδια για ακόμη μεγαλύτερη αντίθεση. Σε τοίχο που έχετε μία χρωματική απόχρωση μπορείτε να τοποθετήσετε μία μπορντούρα που θα δώσει εντελώς καινούργια αισθητική στον χώρο. Βάλτε εικόνες από διάσημα αξιοθέατα, διάφορες πόλεις του κόσμου που μας ταξιδεύουν βλέποντάς τες. Διάφορα γνωμικά και φράσεις που θα αλλάξουν την ψυχολογία μας την ώρα που εργαζόμαστε.
Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε μια σύνθεση από πίνακες με καμβά, με θεματολογία που σας αρέσει (φύση, τεχνολογία, αξιοθέατα πόλεων, κ.ά.). Προσθέστε ένα φωτιστικό δαπέδου ή και επιτραπέζιο για να δώσετε ξεχωριστό στυλ. Αντικαταστήστε τα μονόχρωμα βαρετά ντοσιέ με κάτι πιο ιδιαίτερο, χρωματικά και στυλιστικά. Εφαρμόστε στον τοίχο μια εικόνα δέντρου όπου στα κλαδιά του θα υπάρχουν πλαίσια-κορνίζες για τις φωτογραφίες σας!!
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 68 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 έως 24 από 68 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3