Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για την Κουζίνα )

Η κουζίνα είναι το δημιουργικό κομμάτι του σπιτιού! Από εκεί αναδύονται αρώματα και γεύσεις. Για τη διακόσμησή της προτιμήστε χρώματα, όπως το κίτρινο, το κόκκινο ή το μπλε. Αν είστε λάτρης του λευκού ή του μπεζ, μπορείτε να έχετε την απόχρωση του λευκού σε όλες τις συσκευές, και τους πάγκους και να ντύσετε με μια μοντέρνα ταπετσαρία, σε έντονα χρώματα τα ντουλάπια σας και το ψυγείο, κάτι που θα αλλάξει ριζικά όλη την εικόνα της κουζίνας.
Στην κουζίνα τα αυτοκόλλητα από το anysticker μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση και την αίσθηση του δωματίου, μετατρέποντας έναν κενό τοίχο κουζίνας σε ένα χαρούμενο και δημιουργικό σημείο, με ντεκόρ τροφίμων, ποτών, chef που μαγειρεύουν ή γνωμικά που ταιριάζουν σε τοίχο κοντά στο τραπέζι. Και μην ξεχάσετε τον μαυροπίνακα, για σημειώσεις, συνταγές, ραντεβού και ό,τι... δεν πρέπει να ξεχαστεί!!
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 42 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

1 έως 24 από 42 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2