Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Νεανικό Δωμάτιο )

Στη διακόσμηση του νεανικού δωματίου, τον κύριο λόγο τον έχει η νέα ή ο νέος που οι απαιτήσεις του μεγαλώνουν και διαφοροποιούνται. Πρέπει το παιδικό δωμάτιο να μεταμορφωθεί σε χώρο έμπνευσης, δημιουργίας αλλά και διασκέδασης με τους φίλους του. Μπορείτε να αλλάξετε κάποια από τα στοιχεία του δωματίου, χωρίς πολλά έξοδα, όπως να φρεσκάρετε ή να αλλάξετε χρώματα σε έπιπλα και βεβαίως στους τοίχους. Βάψτε τους τοίχους με διαφορετικά χρώματα και αφήστε τον ίδιο τον νέο να διαλέξει χρώματα. Τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, συνδέονται με τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση, ενώ τα ψυχρά με την ηρεμία και τη γαλήνη. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε περιμετρικά στους τοίχους μοντέρνες μπορντούρες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Ένα αυτοκόλλητο που τοποθετούμε στον τοίχο ενός δωματίου, είναι ένα επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο στο σύνολο της αισθητικής του σπιτιού. Διαφέρουν σε μέγεθος, σε στυλ, σε χρώματα, μπορούν να συνοδεύονται από κείμενα ή να έχουν ιδιαίτερο και καθαρά προσωπικό χαρακτήρα βάζοντας τις δικές σας φωτογραφίες μέσα σε πλαίσια. Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου, είναι πολύ συνηθισμένα στα υπνοδωμάτια των παιδιών, επειδή διευκολύνουν τη διακόσμησή τους και πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του και την αισθητική του.
Αλλάξτε το φωτιστικό, βάζοντας ένα, ίσως πιο απλό, αλλά σίγουρα λιγότερο παιδικό. Αλλάξτε κάποια διακοσμητικά στοιχεία στο νεανικό δωμάτιο (ράφια, μοκέτα ή χαλί, κάδρα με φωτογραφίες, αγαπημένες φράσεις, μοντέρνα ή φιλοσοφικά γνωμικά που συνοδεύουν τον έφηβο, φράσεις από βιβλία ή ήρωες από κινηματογραφικές ταινίες που του αρέσουν). Επίσης, μια χρήσιμη και οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση μιας βιβλιοθήκης, ή ένα μικρό έπιπλο με ντουλάπια για τα βιβλία του ή την αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων.
Μία πολύ οικονομική λύση που θα αλλάξει εντελώς τον “καινούργιο” άδειο τοίχο ενός νεανικού δωματίου, είναι αυτοκόλλητα που θα επιλέξει με το προσωπικό του γούστο. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα με σπορ αυτοκίνητα, παίκτες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ της αγαπημένης του ομάδας, αυτοκόλλητα με πόλεις από όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτοκόλλητες κορνίζες για να βάλει φωτογραφίες του.
Και βέβαια, μην ξεχάσουμε τον μαυροπίνακα! Πολύ χρήσιμος και σημαντικός στην καλύτερη οργάνωση των υποχρεώσεών του, των μαθημάτων του και των ραντεβού του!
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 178 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 έως 24 από 178 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5