Οδηγίες Εφαρμογής των Αυτοκόλλητων

1

Η συσκευασία περιλαμβάνει

• Αυτοκόλλητο
• Κάρτα εφαρμογής (όπου απαιτείται)
• Απόδειξη/τιμολόγιο

2

Τι χρειάζεστε

• 1 ψαλίδι
• 1 κομμάτι χαρτοταινία
• 1 πανάκι

3

Προετοιμασία

1. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που θα εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τη βρωμιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί απο συνθετικές ίνες. Μην προσπαθήσετε να το εφαρμόσετε σε φρεσκοβαμμένους τοίχους (βαμμένοι λιγότερο από 2-4 εβδομάδες).
2. Αν το αυτοκόλλητο αποτελείται από πολλά κομμάτια, τότε κόψτε με το ψαλίδι τα επιμέρους τμήματα για να γίνει το έργο σας πιο εύκολο.
3. Μελετήστε καλά το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο καθώς επίσης και το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε με βάση το σχέδιο που επιλέξατε.

4

Το αυτοκόλλητο

Όταν θα παραλάβετε το αυτοκόλλητο μέσα στο ειδικό ρολό, θα παρατηρήσετε ότι αποτελείται από 3 βασικά μέρη.:

Σημείωση: Ενδέχεται, αν το αυτοκόλλητο που παραγγείλατε να είναι μεγάλων διαστάσεων, να το λάβετε σε δυο ξεχωριστά κομμάτια. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ασφαλέστερη εφαρμογή.

Οδηγίες εφαρμογής

Α

Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο σε επίπεδη επιφάνεια (τοίχο, τραπέζι κτλ) και περάστε πολλές φορές την κάρτα εφαρμογής πάνω απο τη διάφανη ταινία μεταφοράς (εφεξής διαφάνεια) σε όλα τα σημεία του αυτοκόλλητου. “Πατήστε” επανειλλημένα

Β

Στερεώστε το αυτοκόλλητο στον τοίχο με τη χαρτοταινία, με τη διαφάνεια προς το μέρος σας.

Γ

Αρχίστε να ξεφλουδίζετε αργά και προσεκτικά το κατώτερο λευκό στρώμα, ανασηκώνοντας προσεχτικά τη διαφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το βινύλιο παραμένει κολλημένο στη διαφάνεια, αν όχι κάντε ξανά την κίνηση για να μείνει στη διαφάνεια.

Δ

Καθώς αφαιρείτε το κατώτερο λευκό στρώμα, πιέστε το αυτοκόλλητο πάνω από τη διάφανη ταινία με την κάρτα εφαρμογής, πολλές φορές και σε όλα τα σημεία, για να κολλήσει καλά και να μην αφήσει ζάρες ή φυσαλίδες.

Ε

Βγάλτε τη χαρτοταινία και ξεκινήστε να αφαιρείτε αργά τη διαφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία του βινυλίου παραμένουν στον τοίχο. Αν κάτι πάει στραβά, κάντε ξανά την κίνηση για να παραμείνει το βινύλιο στην επιφάνεια του τοίχου.

ΣΤ

Συγχαρητήρια, το βινύλιο στολίζει τώρα τον τοίχο σας και μοιάζει με ζωγραφιά! Για τυχόν βοήθεια ή απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat / email / 2118003848


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για εύκολη τοποθέτηση, προτείνεται τα αυτοκόλλητα να εφαρμόζονται στην επιθυμητή επιφάνεια το πολύ εντός 30 ημερών (από την παραλαβή τους). Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή δυσκολία στην αποκόλληση του αυτοκόλλητου από τη λευκή επιφάνεια. Σε καμία περίπτωση δε συστήνεται η αποθήκευση του αυτοκόλλητου για μελλοντική εφαρμογή (πέραν των 30 ημερών)