Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Παιδικό Δωμάτιο )

Όλοι επιθυμούμε το δωμάτιο του παιδιού μας να είναι μοναδικό, με ωραία έπιπλα, χρώματα, σχέδια που να κάνουν το παιδάκι μας να είναι πάντα πολύ χαρούμενο και να περνάει τον χρόνο του μέσα σ’ αυτό. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να ανανεώσουμε το παιδικό δωμάτιο χωρίς πολλά έξοδα.
Για εσάς που δεν θέλετε ένα συγκεκριμένο χρώμα (γαλάζιο ή ροζ), μπορείτε να επιλέξετε πιο γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις για τη συνολική διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, συνδέονται με τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση, ενώ τα ψυχρά με την ηρεμία και τη γαλήνη.
Ένα αυτοκόλλητο που τοποθετούμε στον τοίχο ενός δωματίου, είναι ένα επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο στο σύνολο της αισθητικής του σπιτιού. Διαφέρουν σε μέγεθος, σε στυλ, σε χρώματα, μπορούν να συνοδεύονται από κείμενα ή να έχουν ιδιαίτερο και καθαρά προσωπικό χαρακτήρα βάζοντας τις δικές σας φωτογραφίες μέσα σε πλαίσια. Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου, είναι πολύ συνηθισμένα στα υπνοδωμάτια των παιδιών, επειδή διευκολύνουν τη διακόσμησή τους και πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του και την αισθητική του.
Εκεί που βρίσκεται το κρεβάτι του παιδιού, μπορείτε να στολίσετε τον τοίχο του με ιδιαίτερες συνθέσεις με ζωάκια, νεράιδες και ξωτικά, με σετ από πολλά αστεράκια ή σύννεφα, ακόμη και με γνωμικά που να τα συνοδεύουν, ή με το όνομα του παιδιού σας συνδυαστικά. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα με σπορ αυτοκίνητα, παίκτες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ της αγαπημένης του ομάδας, ή συνθέσεις από αερόστατα ή κλαδιά δέντρων και λουλούδια. Για τους λάτρεις των παραμυθιών, γιατί όχι μια παραμυθένια άμαξα με άλογο και να συνοδεύεται από το όνομα του παιδιού σας!!
Επίσης, μια χρήσιμη και οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση μιας βιβλιοθήκης, ή 2-3 ράφια, ή ένα μικρό έπιπλο με ντουλάπια για τα βιβλία του ή την αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων. Πάνω από αυτό, μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητη μπορντούρα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια και θα δώσει μια πολύ χαρούμενη νότα σε αυτό το σημείο του δωματίου. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα αυτοκόλλητο δέντρο όπου στη θέση των κλαδιών να βάλετε ραφάκια για τα παιχνίδια του ή φωτογραφίες.
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για παιδικά και βρεφικά δωμάτια (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 132 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 έως 24 από 132 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5