Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Σαλόνι )

Το σαλόνι είναι ο χώρος όπου καταφεύγουμε στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, θέλοντας να χαλαρώσουμε ή να περάσουμε κάποια ώρα διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, μελετώντας. Στη διακόσμηση αυτού του χώρου, σχεδόν πάντα εστιάζουμε την προσοχή μας στον καναπέ ή στην τραπεζαρία, στα βασικά κομμάτια δηλαδή και στη συνέχεια στον φωτισμό και τα άλλα είδη της διακόσμησης. Δώστε έμφαση και στα χρώματα που θα επιλέξετε. Το λευκό, για παράδειγμα, κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο και σίγουρα πιο φωτεινό. Τα γήινα χρώματα προσφέρονται για ηρεμία και γαλήνη.
Σε συνδυασμό με την επίπλωσή σας, τα αυτοκόλλητα από το anysticker θα σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια λύση για το στυλ που επιθυμείτε. Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας ποικιλία από συνθέσεις λουλουδιών, από γνωμικά με το δικό σου ύφος, μνημεία ή αξιοθέατα από διάφορες πόλεις του κόσμου, vintage αυτοκίνητα ή μπορντούρες σε σχέδια και χρώματα που θα κάνουν το σαλόνι σας ξεχωριστό!
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 91 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 έως 24 από 91 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4