Αυτοκόλλητα Τοίχου ( Για το Υπνοδωμάτιο )

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που καταφεύγουμε στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, θέλοντας να χαλαρώσουμε ή να περάσουμε κάποια ώρα διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, μελετώντας. Μπορούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σημαντικές, με οικονομικές λύσεις, που θα κάνουν το χώρο πιο ελκυστικό. Αλλάζοντας το χρώμα των τοίχων σε χρώματα που θα σας ηρεμούν και θα σας χαλαρώνουν. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε περιμετρικά στους τοίχους μοντέρνες μπορντούρες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο μίνιμαλ, διαφορετικό από αυτό που ήταν μέχρι σήμερα.
Αλλάξτε τον φωτισμό του δωματίου (οροφής, επιτραπέζια, ή δαπέδου). Άλλη ιδέα είναι να ξεφύγετε από τα κλασικά κομοδίνα και να τα αντικαταστήσετε με μοντέρνα τραπεζάκια που θα έχετε τοποθετήσει 2-3 διακοσμητικά αντικείμενα. Ένας πίνακας στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι, ένας καμβάς που θα έχει είτε μια προσωπική σας φωτογραφία είτε κάποιο έργο τέχνης, ή ακόμη και θέματα σχετικά με τη φύση, τη μουσική ή τον χορό.
Προσθέστε περισσότερα ή και μικρότερα μαξιλάρια στο κρεβάτι (είτε διακοσμητικά είτε χρηστικά), χρησιμοποιήστε σεντόνια και ριχτάρια σε λευκά χρώματα, που αποπνέουν καθαριότητα, ή γενικά ουδέτερες αποχρώσεις και ίσως κάποιες παστέλ πινελιές.
Σε συνδυασμό με την επίπλωσή σας, τα αυτοκόλλητα από το anysticker θα σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια λύση για το στυλ που επιθυμείτε. Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας ποικιλία από συνθέσεις λουλουδιών, από γνωμικά με το δικό σου ύφος, καρδιές σε ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, φιγούρες από ερωτευμένα ζευγάρια που θα δώσουν ένα πολύ ρομαντικό χαρακτήρα στον χώρο και πίνακες σε καμβάδες στο ύφος που θέλετε.
Τα αυτοκόλλητα από το anysticker είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια (μη τοξικά), ανθεκτικά και ποιοτικά, καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρώς υγρό πανί. Είναι ματ φύλλα βινυλίου ώστε να “δένουν” καλύτερα με τον τοίχο και να φαίνεται ομορφότερο το αποτέλεσμα, σαν ζωγραφιά στον τοίχο σας. Έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που έχουν τα αυτοκόλλητά μας, διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου. Αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας (δεν είναι ακρυλική) και να καταστρέφουν τους τοίχους σας.

1 έως 24 από 84 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 έως 24 από 84 αυτοκόλλητα σχέδια

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4