Κι αφού το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή των μικρών μας φίλων στο σχολείο!! Η ψυχολογία τους είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, γι’ αυτό καλό είναι να φροντίσουμε αυτή η μετάβαση να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. Έτσι, λοιπόν, για να αρχίσουν να ξεχνούν σιγά-σιγά την ανεμελιά του καλοκαιριού, ξεκινάμε μαζί τους να διαμορφώνουμε ή να “φρεσκάρουμε” το δωμάτιό τους, εκεί που για τους επόμενους μήνες θα μελετούν, θα παίζουν και θα περνούν το χρόνο τους.

Ένα γραφείο με ένα αναπαυτικό και ανατομικό κάθισμα, δύο ή τρία ράφια όπου θα τακτοποιήσει τα βιβλία ή κάποια δικά του αντικείμενα ή παιχνίδια, ένας πίνακας ή χαρούμενες φιγούρες ή κάποιο ωραίο λεκτικό με όμορφα χρώματα που θα μπορούσε να στολίσει ένα μέρος του τοίχου, ένας μαυροπίνακας, όπου θα οργανώνει ό,τι έχει να κάνει… Όλα αυτά θα κάνουν το ανέμελο “θηριάκι” του καλοκαιριού, να απολαμβάνει αυτό το δωμάτιο!!!!

Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για όποια απορία έχετε σχετικά με τα αυτοκόλλητα και τις άφθονες επιλογές σε σχέδια και λύσεις για να απαντήσουμε στα δικά σας ερωτήματα μέσω: τηλ. 211 800 3848, facebook messenger, email στο info@anysticker.gr, της φόρμας επικοινωνίας.

Στην κατηγορία: Ιδέες Διακόσμησης