Πώς μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μοναδικό και να εισπράξετε το θαυμασμό όλων!

Μην ανησυχείτε, οι λύσεις που σας προτείνουμε θα σας αναδείξουν σε… ήρωες στα μάτια των αγαπημένων σας προσώπων γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και προπάντων ευχάριστα!

Η anysticker έχει προβλέψει και σας παρουσιάζει τις προτάσεις της για κάθε χώρο, σε τιμές προσιτές αλλά και μέσα από προσφορές που κατά καιρούς δημοσιεύει στο site μας.

Το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο στη διακόσμηση και την αισθητική αναβάθμιση χώρων, περιορισμένου εμβαδού.

Οι προτάσεις μας έχουν σκοπό να δώσουν νέο αέρα αισθητικής και να βελτιώσουν (οπτικά) το πρόβλημα αυτό.

Do΄s

Ένας τρόπος (τρικ), για να δώσετε την αίσθηση του βάθους στο δωμάτιο που σας ενδιαφέρει, είναι να επιλέξετε αυτοκόλλητα που δίνουν οπτικές διεξόδους, όπως, π.χ., το αυτοκόλλητο με θέμα «παράθυρο με θέα» ή «σμήνος με διάφορα πουλιά» (θα  εφαρμόσετε τα μεγαλύτερα πουλάκια στην αρχή χαμηλά, και πιο ψηλά τα μικρότερα). Ακόμη και ο συνδυασμός δύο διαφορετικών αυτοκόλλητων, π.χ. ενός «κλαδιού δένδρου» με ένα «σμήνος από πουλιά», ή «το κλουβί με τα πουλάκια» εάν είναι δυνατόν κοντά σε παράθυρο. Η εφαρμογή κάποιου αυτοκόλλητου με θέμα τον «ορίζοντα»,  ή «πόλεις με αξιοθέατα», θα ενδυναμώσουν την αίσθηση του βάθους στον χώρο. Προτιμήστε φωτεινά χρώματα και –εάν είναι δυνατόν–  αφήστε το θέμα του αυτοκόλλητου να «αγκαλιάσει» τις δύο πλευρές του τοίχου σαν να αναπτύσσεται και να εισχωρεί από τη μία πλευρά του στην άλλη. Κατάλληλα θεωρούνται και τα αυτοκόλλητα με θέμα το σετ από ψηλόλιγνα δένδρα, ή θέματα που έχουν «κίνηση» όπως τα έξι φτερά  ή και προοπτική.

Don΄ts

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα, βαριά σκαλιστά  έπιπλα, ή υφάσματα με μεγάλα σχέδια  ώστε να διατηρήσετε μια οπτική ισορροπία, επιτρέποντας στο βλέμμα να κινηθεί χωρίς εμπόδια στον χώρο.

Εάν προγραμματίζετε –πριν την εγκατάστασή σας στο σπίτι– την αγορά των επίπλων, επιλέξτε έπιπλα με απλές γραμμές, που δεν καλύπτονται από βαριά υφάσματα έως το δάπεδο (καναπές, πολυθρόνες). Αποφύγετε τα μεγάλα αλλά και χρωματιστά φωτιστικά που δημιουργούν σκιές και όγκους, αλλοιώνοντας  τις αποχρώσεις του φυσικού περιβάλλοντος, όπως και το απόλυτο λευκό (του πάγου). Επιλέξτε φωτισμό με ζεστές αποχρώσεις, που αναδεικνύει τις επιλογές σας, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα καλαίσθητη ατμόσφαιρα.

Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για όποια απορία έχετε σχετικά με τα αυτοκόλλητα και τις άφθονες επιλογές σε σχέδια και λύσεις για να απαντήσουμε στα δικά σας ερωτήματα μέσω: τηλ. 211 800 3848, facebook messenger, email στο info@anysticker.gr, της φόρμας επικοινωνίας.