Τα αυτοκόλλητα anysticker είναι η ιδανική …συνταγή διακόσμησης για να δημιουργήσετε μία μοναδική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας! Διακεκριμένοι παγκοσμίως σχεδιαστές  έχουν εντάξει τα αυτοκόλλητα τοίχου στα must της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα απαραίτητα tips που θα απλοποιήσουν γενικά, την καθημερινότητά σας στο σπίτι. Όπως όλοι γνωρίζουμε τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες μένουν ανοικτά με αποτέλεσμα  πολλά από τα σκαλιστά χρηστικά ή  διακοσμητικά αντικείμενα που ήταν απαραίτητα τον χειμώνα και τα συνδυάζαμε με την χειμερινή διακόσμηση να σκονίζονται ή να υφίστανται αλλοιώσεις από τον ήλιο. Τα πολύτιμα λοιπόν διακοσμητικά σας (ασημικά ή κρύσταλλα) αμπαλάρετέ τα σε φανελένια υφάσματα και φυλάξτε τα προσεκτικά στους αποθηκευτικούς σας χώρους.

Ένα ακόμη βασικό στοιχείο για να δώσετε μία καλοκαιρινή όψη στο σπίτι σας είναι να αφαιρέστε τις χειμερινές βαριές κουρτίνες και τα χοντρά υφάσματα (ριχτάρια) από τα έπιπλά σας και αντικαταστήστε τα με πιο λεπτά . Μαξιλαράκια από καραβόπανο, αρωματικά κεριά, χρωματιστά γλαστράκια με φρέσκα φυτά θα προετοιμάσουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που θα συμπληρωθεί με τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου.

Και τώρα ήρθε η ώρα της δημιουργίας, η ώρα που  ανανεώσει τον χώρο σας εύκολα και οικονομικά! Εύκολα, διότι με ένα κλικ στο site μας anysticker.gr μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια γκάμα των αυτοκόλλητων αυτό που ταιριάζει σε εσάς, και οικονομικά, διότι αποδεικνύεται έμπρακτα από τις τιμές μας και την ασύγκριτη ποιότητα των αυτοκόλλητων. Οι δημιουργίες της anysticker διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων και συνδυασμών ενώ παράλληλα σας παρέχεται  και η δυνατότητα  επιλογής  δικού σας σχεδίου για να το πραγματοποιήσουμε.  Τα αυτοκόλλητα είναι ιδανικά για το σπίτι, για εργασιακούς χώρους, σχολεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς ακόμη και για ειδικές εκδηλώσεις (events) .

Η πιο hot τάση του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται από τον μαυροπίνακα που συνδυάζει την λειτουργικότητα (αφού μπορεί να γράφετε επάνω σε αυτόν ότι πρέπει να θυμηθείτε) με το εντυπωσιακό εφέ τύπου ‘γκράφιτι’ που δίνει την avant garde αίσθηση μίας γκαλερί.

Οι πίνακες σε καμβά αποτελούν επίσης must όπως και προσωποποιημένα αυτοκόλλητα για εσάς ή για ένα πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαχρονικά θέματα εμπνευσμένα από τη φύση και το ζωικό βασίλειο και …έξυπνα λεκτικά, είναι ιδανικά για κάθε χώρο και εποχή.

Καλό καλοκαίρι!!!

Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για όποια απορία έχετε σχετικά με τα αυτοκόλλητα και τις άφθονες επιλογές σε σχέδια και λύσεις για να απαντήσουμε στα δικά σας ερωτήματα μέσω: τηλ. 211 800 3848, facebook messenger, email στο info@anysticker.gr, της φόρμας επικοινωνίας.

Στην κατηγορία: Ιδέες Διακόσμησης