Τρόποι Παράδοσης στους πελάτες μας

Όλες οι αποστολές μας γίνονται με ACS Courier σε όλη την Ελλάδα (από 1 έως 3 εργάσιμες για τα αυτοκόλλητα και 3-5 εργάσιμες για τους πίνακες):
Λόγω αυξημένου φόρτου αποστολών στις εταιρείες courier (ως συνέπεια των μέτρων κατά του Covid 19), οι παραδόσεις πιθανόν να έχουν καθυστέρηση.

Για αγορές αυτοκόλλητων

  • Για αγορές άνω των 50€: ΔΩΡΕΑΝ παράδοση σε όλη την Ελλάδα (ACS Courier)
  • Για αγορές μικρότερες των 50€:  2,9 ευρώ για όλη την Ελλάδα (ACS Courier)

Για αγορές πινάκων

  • 7 ευρώ για όλη την Ελλάδα (ACS Courier)
  • Ο πίνακας διάστασης 200cm x 140cm παραλαμβάνεται μόνο από το κατάστημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές αυτοκόλλητων στην Κύπρο πραγματοποιούνται με courier και παραδίδονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες και το κόστος αποστολής είναι 24.9€


Συσκευασία:

Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται μέσα σε ειδικούς κύλινδρους μεταφοράς ή φακέλους αποστολής (ανάλογα με το μέγεθός τους). Παραλαμβάνετε τα αυτοκόλλητα έτοιμα για τοποθέτηση!

Διαφορετική Διεύθυνση Παράδοσης

Φυσικά και έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε (εσείς ή κάποιος δικός σας) το/α αυτοκόλλητο/α σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας. Κατά τη διαδικασία αγοράς μπορείτε να επιλέξετε την διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε.


Δεδομένου πως τα αυτοκόλλητα και οι πίνακες δημιουργούνται κατά παραγγελία βάσει των προτιμήσεών σας σε χρώματα και διαστάσεις και άρα απαιτείται χρόνος για τη δημιουργία τους, ενδέχεται να μην παραδοθούν στη μεταφορική την ίδια ημέρα αλλά την επόμενη.

Για παραγγελίες αυτοκόλλητων που πραγματοποιούνται μέχρι 12 το μεσημέρι, η παράδοση στη μεταφορική γίνεται απο εμάς εντός 24 ωρών.
Για παραγγελίες πινάκων μέχρι 12 η ώρα το μεσημέρι, η παράδοση στη μεταφορική γίνεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.